VTN

   

  A VTN NEM FÓLIA, hanem egy ÚJ, GYÁRI MINŐSÉGŰ dekorációs technológia!
  Ezzel készítik  például az autógyárak a fa, fém, karbon díszítő elemeket az autóinkba, legyen az BMW vagy Mercedes. Ezzel a technológiával készülnek az utastér díszlécei. Akár az Ön régebbi autójában is, segítségünkkel, az új technológiával készült díszléceket varázsolhat NAGYON MAGAS MINŐSÉGGEL.

   

  Mi is az a VTN fólia? Víz-Transzferes Nyomás. Ezzel az forradalmian új dekorálási eljárással minden fényezésre és lakkozásra alkalmas felületet be lehet vonni különböző mintázatokkal. Legyen az fém,annak ötvözetei,műanyag. Az eljárás nem hasonlítható a hagyományos fóliázáshoz. A VTN-Fólia egy vékony filmréteg ami festékhordozóként használunk. A 30°-os víz és az aktivátor hatására elolvad és csak a filmrétegre felvitt festékminta marad a kész felületen. Így a leg különlegesebb formájú 3-dimenzionális tárgyakat teljes mértékben mintázatokkal láthatunk el.

   

   

  A kész felületnek, nincs széle,és tökéletesen illeszkedik. Polírozható, 180 fokig hőálló,és éveken keresztül ellenáll a külső behatásoknak. Legyen az 40 fokos napsütésben vagy -20 fokos hidegben. A VTN-festés segítségével ez a technológia minden elképzelhető 3-dimenziós tárgyon megvalósítható.

   

   

  Miért minket válasszon?

  MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, KEDVEZŐ ÁR!!
  Megváltoztathatja autója, motorja optikáját, de akár egy villanykapcsolót,  vagy cége saját termékeit is dekorálhatja vele. A felhasználási területe korlátlan! Akár veterán autók fa elemeit is újra tudjuk varázsolni.  A végeredmény egy lakkozott felület, aminek nincs széle, és tökéletesen illeszkedik minden alakzathoz!!!
    

  Legyen sérült vagy már elhasználódott autója belseje, külső elemei vagy motorkerékpárja alkatrészei, netán csak egyedivé tenné és saját ízléséhez alakítaná, akkor keressen bennünket.

   

 

3M, SolarGard, Avery, KPMF, Navman, VGuard